máj. 04., H

|

Budapest

GIRO D' ITALIA 2020. - Grande Partenza

A 2020-as Giro d' Italia országúti körverseny, magyarországi rajtjának végigkövetése a csodálatos magyar tájakon, belekóstolva a helyi ízekbe, a helyi kultúrába, színfalak mögötti exkluzív betekintéssel a csapatok mindennapjaiba.

A regisztrációt lezártuk!
Egyéb rendezvények
GIRO D' ITALIA 2020. - Grande Partenza

Idő &Helyszín

2020. máj. 04. 12:00 – 2020. máj. 11. 10:00

Budapest, Budapest, Hungary

Az eseményről

A Giro d’Italiát méltán nevezik a világ egyik legnépszerűbb és legtöbbek által követett országúti körversenyének. Az ikonikus 3 hetes verseny több, mint 100 éves történelme egészen 1909-ig nyúlik vissza és korábbi győztesei közt olyan emblematikus versenyzőket találunk, mint Marko Pantani, vagy Alberto Contador. Domborzatilag a legkeményebb 3 hetes körversenyként tartják számon, felülmúlva a Vueltát de még a Tour de France-t is.

2020-ban, a körverseny története során először, Magyarországról indul útjának a megmérettetés. Igazi kerékpáros ünnep ez Magyarország számára, hiszen végre betekintés nyerhet a világ, hogy milyen világszinvonalú, a kerékpározás számára tökéletes feltételekkel rendelkező infrastruktúrával és gyönyröű tájakkal büszkélkedhet az ország.

Utazásunk a rajt előtt 4 nappal, hétfőn veszi kezdetét Budapesten. A fővárosban található szállásunkról még a rajt előtti napokban, kerékpájainkkal bejáruk a nyüzsgő város legszebb részeit, a környéket körülölelő dombokat. Érintünk olyan útszakaszokat is, ahol a profik pár nappal később is keresztülhaladnak majd. Miután megismertük fővárost és a Dunakanyart, ahol az első két szakasz leglátványosabb szakaszai is áthaladnak majd, a figyelem már a hétvégi nagy rajtra összpontosul. 

Ott leszünk a Hősök-terén megrendezendő csapatbemutatónál, majd testközelből követjük végig az első két szakasz történéseit. Ezt követően székhelyünket áthelyezzük a Balaton-felvidék régióba, hogy a Balaton mellett haladó harmadik szakaszt is testközelből nézhessük végig. Temészetesen a verseny megtekintése mellett nem maradhat ki az sem, hogy megismerkedjünk a helyi kultúrával, a régió legkülönleges boraival és gasztronómiai fogásaival. 

Az idei Giro d'Italia nem csak azért különleges a magyarok számára, mert Budapestről indul útjának ez a fergeteges esemény, hanem mert hosszú idő után újra magyar versenyzőknek is szurkolhat a közönség. Túránkon exklúzív betekintést biztosítunk a szakaszok előtt és után a profik mindennapjaiba. Olyan, a színfalak mögötti helyekre is bejutunk, ahová a közönségnek nem lesz lehetősége.

Túracsomagunk egy igazi kerékpáros csemege, amely minden bringás bakancs listáján szerepelnie kell. Nagy rajtra fel!

Szállások

1-6. napig: Budapest, Magyarország

6-8. napig: Balaton-felvidék, Magyarország

Az ár tartalmazza:

 • a szállást 7 éjszakára, helyi autentikus szállásokon (Budapesten és a Balaton-felvidéken),
 • svédasztalos reggeli ellátást,
 • a napközbeni vezetett kerékpáros túrákon való részvételt és helyi programajánlót,
 • a Giro d' Italia magyarországi rajtja egyes szakaszainak bejárását, a verseny első 3, magyarországi szakaszának megtekintését,
 • izotóniás italt és energia szeleteket a napközbeni kerékpáros programokhoz,
 • professzionális kerékpáros felső mezt (WanderRoads saját design)
 • exlúzív betekintést a verseny színfalai mögé.

Az ár nem tartalmazza:

 • a vacsorai ellátást, valamint a szállodai extra ital fogyasztás költségét,
 • az egyénenkénti utas biztosítást,
 • az utazás költségeit.

Foglalás utáni teendők:

 • Fizesd be a túra részvételi díját, legkésőbb 2020. március 31-ig!
 • Bizonyosodj meg arról, hogy az úti okmányaid nem jártak-e le!
 • Kösd meg az utasbiztosításodat!

Jegyek

Ár

Menny.

Összesen

 • GIRO D'ITALIA 2020.

  €1,500

  €1,500

  0

  €0

Összesen

€0

Megosztás